5 voordelen van Pokemon booster packs

Hebben je vrienden recentelijk wat Pokemon booster packs gekocht? Dit komt steeds vaker voor. En daar is ook alle reden toe. Booster packs van Pokémon beschikken namelijk over allerlei leuke kenmerken die ook nog eens gunstig zijn. Ben je benieuwd wat deze kenmerken precies inhouden? In deze blog ontdek je het antwoord, want je leert hier precies de voordelen van booster packs van Pokémon kennen. Op deze manier weet je straks zelf ook of deze booster packs wat voor jou zijn of juist niet.

Pokemon booster packs breiden je collectie uit

In de eerste plaats is het een voordeel dat Pokemon booster packs je collectie uitbreiden. Ben jij een verzamelaar van Pokémon kaarten? Dan heb je waarschijnlijk hetzelfde motto als de anime, namelijk “Gotta catch ‘em all!”. Maar hoe doe je dat precies? Door je collectie uit te breiden natuurlijk. Daarbij zijn booster packs van Pokémon haast een vereiste. Je krijgt op deze manier namelijk extra kaarten van Pokémon, en wanneer een kaart geen duplicaat is, heb je weer een nieuwe kaart aan je collectie toegevoegd. Zo kom je langzaam maar zeker dichterbij een complete collectie.

De Pokemon booster packs zijn goed in balans

Ten tweede is het een voordeel dat de packs goed in balans zijn. Bij veel packs van andere soorten kaartspellen is dit namelijk niet het geval. Daardoor kan je veel frustratie ondervinden. Gelukkig is dit bij Pokemon booster packs niet het geval. Je krijgt namelijk altijd minimaal een uncommon card in je pakje. Daarnaast zit er ook een energycard in de booster packs van Pokémon. Zo probeert de maker de verdeling van de kaarten zo eerlijk mogelijk te houden.

Je maakt altijd kans op zeldzame kaarten

Ook is het een voordeel dat Pokemon booster packs je een kans geven om een zeldzame kaart te krijgen. Een van de grootste redenen om Pokémon kaarten te verzamelen, is om een zeldzame kaart tegen te komen. Met booster packs van Pokémon is dit zeker mogelijk. Je moet vanzelfsprekend wel wat geluk hebben, maar de adrenaline die je krijgt na het vinden van een zeldzame kaart is het zeker allemaal waard.

Het is een leuk cadeau om te geven

Het is tevens een voordeel van Pokemon booster packs dat ze een leuk cadeau zijn om aan anderen te geven. Waar vroeger een staatslot een leuk idee was voor een verjaardag, is een Pokémon kaart een nog beter idee. Je houdt namelijk leuke kaarten over, zelfs als je verliest. Indien je geluk hebt, kan je met een zeldzame kaart echter de jackpot winnen. Daardoor zal je cadeau ineens veel meer gewaardeerd worden.

Je kunt het kaartspel ermee spelen

Tot slot is het een voordeel dat je door middel van Pokemon booster packs het kaartspel kunt spelen. Voor het kaartspel heb je immers Pokemon kaarten nodig. Deze krijg je door booster packs van Pokémon te openen. Boosterpacks vind je bij plekken als Royalcards. Zo kun je snel een leuke tijd hebben met het kaartspel van Pokémon.