Belastingdienst telefoonnummer

In het verleden heb ik de Belastingdienst weleens gebeld. Als je het Belastingdienst telefoonnummer belt, krijg je eerst een meerkeuzenmenu. Op deze manier word je direct doorverbonden met de juiste afdeling. Maak je per ongeluk de verkeerde keuze of heb je later toch nog meer vragen dan kan je altijd nogmaals bellen.

Website

Voordat ik ging bellen met het Belastingdienst telefoonnummer heb ik eerst op hun site gezocht naar de juist informatie. Helaas was het voor mij toen toch nog niet helemaal duidelijk en heb ik hen gebeld.

Belastingtelefoon

De belastingtelefoon maakt deel uit van de Nederlandse belastingdienst. Hun doel is om (algemene) vragen die te maken hebben met het Nederlandse belastingstelsel van burgers en bedrijven te beantwoorden. In het verleden hebben zij mij geholpen bij het invullen van mijn belastingaangifte. Dit hebben zij op een professionele en duidelijke manier gedaan. Persoonlijk vind ik het belastingstelsel niet altijd helemaal duidelijk, maar na mijn telefoontje waren de (voor mij) onduidelijkheden weg. Het werd in begrijpelijke taal uitgebreid toegelicht wat er wel of niet voor mogelijkheden waren. Ze dachten echt met mij mee. Ik was hier erg mee geholpen. Mocht ik in de toekomst weer vragen hebben, dan zal ik zeker niet twijfelen en zeker weer bellen (als ik het antwoord niet kan vinden op hun site).