Black Friday bij Coolblue: ongelofelijke knalprijzen bij verschillende producten

Wil je de kinderen verrassen met een Nintendo Switch? Verras je jouw vader met een e-reader onder de kerstboom? Of heb je al langere tijd een nieuwe laptop op het oog? Black Friday is de ideale dag om bij Coolblue consumentenelektronica te scoren. Op deze dag, een traditie uit Amerika, zijn diverse producten te koop voor ongelofelijke prijzen. Exorbitante kortingen, tot wel 80%, vliegen je om de oren. En dankzij de Blue Friday van Coolblue kun je extra lang en optimaal genieten van Black Friday. Alles voor een glimlach, ook tijdens deze periode.

Het assortiment van Coolblue

Tijdens Black Friday bij Coolblue kun je zowel online als in de winkel profiteren van daadwerkelijke knalprijzen. Wij selecteren voor jou een grote diversiteit aan producten, zodat er voor iedereen wel iets te vinden is. Computers, tablets, laptops, printers, televisies, telefoons, bijbehorende accessoires, huishoudapparatuur, sportelektronica, kampeerspullen, tuinspullen… you name it, bij Coolblue vind je het in het assortiment. Dit maakt Coolblue een logische bestemming voor jouw Black Friday aankopen.

Blue Friday

Black Friday is een bijzonder drukke dag, waarbij het niet ongehoord is dat winkels al snel door de voorraad heen zijn. Dit is bijzonder vervelend voor de klant, wie nu langer moet wachten voordat deze kan genieten van zijn of haar bestelling. Dit is vervelend, maar hier heeft Coolblue wat op gevonden: Blue Friday. Vanaf de vrijdag een week voor Black Friday kun je al profiteren van de Black Friday kortingen. 10 dagen lang, tot en met Cyber Monday, profiteer je van torenhoge kortingen.

Zo geef je je slaapkamer de juiste upgrade