Cocktail workshop Rotterdam met vriendinnen!

workshop

cocktailworkshopDag allemaal, vandaag heb ik weer een leuk verhaal voor jullie. Vandaag ga ik het hebben over: cocktail workshop Rotterdam.  Pas geleden was een goede vriendin van mij jarig, we wilde iets leuks voor haar organiseren, daarom zijn we het internet opgegaan. Mijn vriendin houdt erg van cocktails en daarom zijn we hier op gaan zoeken. Gelukkig kwamen we cocktail workshop Rotterdam al snel tegen. Dit bedrijf organiseert avonden waarop je cocktails leert maken. Dit was iets dat mijn vriendin sowieso leuk zou vinden. Daarom hebben we meteen contact opgenomen met het bedrijf, en binnenkort komen ze langs. Wij weten zeker dat mijn vriendin dit super zou vinden, daarom konden we al niet meer wachten.

cocktailworkshop rotterdamEen goed idee!

Inmiddels is de avond al geweest en kan ik jullie vertellen dat mijn vriendin het erg leuk vond. Ze was helemaal verrast en ze heeft het erg naar haar zin gehad. Wij vonden het ook allemaal super leuk, en uiteindelijk zijn we nog de stad in geweest om haar verjaardag extra goed te vieren. Dit was een super leuke avond en daarom een echte aanrader. Wil jij ook iemand verrassen met zo’n leuke avond? Neem dan eens een kijkje op de website, voor leuke foto’s of neem contact op met het bedrijf en ervaar het zelf. Bedankt voor het lezen en hopelijk tot de volgende keer!workshop