Creme voor een jeukende huid

Onlangs heb ik een goede creme voor een jeukende huid aangeschaft. Mijn lichaam was heel erg droog en daardoor bleef het steeds kriebelen. Daardoor krapte ik steeds mijn lichaam helemaal open, waardoor er ook meer wondjes ontstonden. naast dat dit helemaal niet prettig aanvoelde, zag mijn lichaam erdoor ook helemaal niet uit. Om mijn probleem te verhelpen zocht ik een goed verzorgingsproduct wat ik op mijn lichaam kon aanbrengen. Omdat ik snel last heb van allergische reacties, wilde ik graag een natuurlijk product. Voor advies ben ik toen naar een reformzaak gegaan. De medewerker gaf mij hiervoor goede tips en adviseerde mij om een product te nemen van Kneipp.

Creme voor jeukende huid

Verzorgend en hydraterend

Dit merk heeft verschillende lijnen met natuurlijke oliën. Iedere lijn heeft zijn eigen werking. De medewerkster gaf mij het advies om de lijn met amandelbloesem te nemen. Deze is speciaal geschikt voor een droge en gevoelige huid. Het heeft een diep verzorgende en hydraterende werking. Daarnaast heeft een hele lekkere geur wat ik ook heel prettig vind. Deze lijn bestaat uit verschillende producten. Hierbij kan jij kiezen uit:

  • Badolie
  • Body verzorging
  • Bodylotion
  • Douche foam
  • Handverzorging
  • Huidolie
  • Badschuim
  • Doucheproduct
  • Doucheolie
  • Body scrub

Zoals jij ziet zijn er genoeg producten waar jij een keuze uit kunt maken.

Creme voor jeukende huid

Zeer tevreden over de werking

Sinds ik de Kneipp producten gebruik is mijn huid niet meer droog. Het voelt niet meer trekkerig aan en het irriteert ook niet meer. Ben jij ook op zoek naar een creme voor een jeukende huid? Probeer dan eens de producten van Kneipp.