De beste Nederlandse keuken van Amsterdam

nederlandse keuken amsterdam

nederlandse keuken amsterdamIk heb een restaurant ontdekt met de lekkerste Nederlandse keuken van Amsterdam. Hier ben ik inmiddels al een aantal keer geweest en iedere keer weer overtrof het de vorige. Afgelopen keren ben ik met mijn vriendinnen geweest en komende vrijdag ga ik hier met mijn vriend heen. Ik vind het fijn dat het niet zo standaard is. Gewoonlijk is het menu op veel plekken hetzelfde, maar dat is hier zeker niet het geval. Hier kun jij bijzondere combinaties bestellen die jij van tevoren niet had verwacht. Daarom is het ook extra leuk om hierheen te gaan, want daardoor leer jij ook verschillende nieuwe dingen kennen. De locatie is ook perfect, want het is ongelofelijk centraal gelegen. Daardoor hoef jij nooit lang te reizen en is het met het openbaar vervoer ook heel goed te bereiken.

Dit is mijn beste tip

nederlandse keuken amsterdam

Mocht jij ook benieuwd zijn naar deze heerlijke Nederlandse keuken in het hartje van Amsterdam, dan moet jij echt eens naar Cornelis gaan. De bediening is ook heel erg goed en daardoor hoef jij nooit te wachten op bijvoorbeeld jouw wijntje. Ik word altijd best boos als iets lang duurt, maar daar heb ik hier geen last van. Iedereen is ongelofelijk vriendelijk en doet zijn best om het jou naar de zin te maken. De prijzen zijn schappelijk en ik heb niet het idee gehad dat ik teveel heb betaald. Mocht jij interesse hebben om hier een bezoekje aan te brengen, dan moet jij zeker even een kijkje nemen op de website voor alle informatie!