De tassentrends van 2019

Het jaar is alweer op de helft en dat is een mooi moment om te evalueren welke tassen het afgelopen halfjaar in de spotlights hebben gestaan en van welke tassen we het komende halfjaar nog veel te zien gaan krijgen. We leggen je in dit artikel alles uit over de tassentrends van de lente, zomer, aankomende herfst en winter. Lees snel verder!

Klein maar fijn

Wie zegt dat een tas groot moet zijn? Een kleine tas heeft namelijk erg veel voordelen. Het staat zeer stijlvol en je kunt het gemakkelijk meenemen naar verschillende gelegenheden. Denk aan een afspraakje in de koffietent of wanneer je een avondje uitgaat. Tegenwoordig kun je ontzettend veel kwijt in een kleine clutch. Met een leuke schouderband kun je het over je schouder heen hangen en hoef je het ook niet de hele tijd vast te houden. Een leuk merk dat clutches of schoudertassen verkoopt is bijvoorbeeld socha.

Less is more

Geen tierelantijntjes, maar back to basic met de doorzichtige tas. Dit is een tas die we veel hebben gezien het afgelopen seizoen, maar ook nog veel gaan zien in het aankomende herfstseizoen. De tas staat bekend om de doorzichtige en eenvoudige look. Niet zo handig als je iets te verbergen hebt, want alle voorbijgangers kunnen een kijkje nemen in je tas.

Duurzame materialen

Een veelvoorkomende trend is de duurzame tas. Dit is een tas die denkt aan het milieu en met zorg en liefde is gemaakt. Geen massaproductie en wel een bekende afkomst. Wel zo fijn als je weet dat je tas op een eerlijke manier is gemaakt. Koop een mooie leren duurzame tas en geniet er extra lang van. Kijk hier voor verschillende mooie tassen.