Die terrasschermen die ik zag waren erg mooi

horecaparasols-3Beste lezers, welkom op mijn blog over lifestyle. Vandaag wil eigenlijk een ander onderwerp aansnijden. Ik ga het namelijk hebben over terrasschermen. Nu ligt dit niet voor de hand voor sommige, maar ik had hier laatst een positieve ervaring mee. Ik zat namelijk laatst op het terras en zag een aantal van die terrasschermen staan. Omdat ik een vriend heb die ook werkzaam is in de horeca branche was ik benieuwd waar die vandaan kwamen. Zo kwam ik erachter dat die firma Xterior heet. Nu zal deze naam jullie waarschijnlijk wel niks zeggen. Het blijkt dus dat zij alles op gebied van terras voorzieningen hebben. Om een aantal dingen op te noemen: parasols, windschermen, zonwering, terrasverlichting, heaters.

1

Heater van Xterior

logoZo had ik zelf een heater gekocht via xterior.nl. Dit ging eigenlijk heel eenvoudig. Als je eenmaal op de site bent kun eenvoudig kiezen wat type terrasvoorziening je wilt. Vervolgens plaats je deze in het winkelwagentje en kun je de bestelling afronden. Ik kan me voorstellen dat voor horeca bedrijven dit interessant vinden. Om een parasol als voorbeeld te nemen. Deze hebben ze in verschillende maten en modellen. De maten zijn beschikbaar van twee tot acht meter. De modellen die ze hebben zijn rechthoekig, vierkant of rond. Natuurlijk kun jij als ondernemer deze bestellen met jouw eigen logo of boodschap erop. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Op jij als ondernemer dus een opvallende kleur als logo, gebruik deze! Het zorgt ervoor dat je meer klanten krijgt, wat positief is. Voor mij was het zeker een positieve ervaring, want ik kan nu tot in de late uurtjes lekker warm buiten blijven zitten.