Dit is het beste restaurant Amsterdam!

restaurant amsterdam

Optimaal genietenrestaurant amsterdam

Al van jongs af aan ga ik graag uit eten en inmiddels heb ik het beste restaurant Amsterdam gevonden. Hier ben ik nu denk ik 10 keer geweest en het verveeld nog steeds niet. Het liefst zou ik hier iedere dag heen gaan, maar helaas is dat financieel niet mogelijk. De eerste keer dat ik hier kwam was direct een tijdje nadat onze dochter is geboren. Toen wilden wij er even met zijn tweeën tussenuit en kwam een lieve vriendin van mij oppassen. Eerst zijn wij even op het terras drankjes gaan doen, waarna wij naar Lt Cornelis zijn gaan lopen. Het was ongelofelijk lekker weer, dus wij hebben toen nog even daar buiten gezeten en genoten van een wijntje. Deze was ongelofelijk goed en de medewerker wist er ook veel over te vertellen. Daarna zijn wij naar binnen gegaan om lekker te dineren. Wij hebben toen gekozen voor 5 gangen, wat echt ongelofelijk leuk was. Ieder gerecht was weer lekker dan de vorige, maar het toetje was toch wel het hoogtepunt. Dit was iets met chocolade en fruit en het was ongelofelijk goed.

restaurant amsterdamAanrader

De keren daarna dat ik bij dit restaurant in Amsterdam met geweest, was met verschillende mensen. De ene keer met vriendinnen en de andere keer gewoon alleen. Iedere keer was een feestje voor mijn smaakpapillen. Mocht jij nieuwsgierig zijn geworden, neem dan zeker een kijkje op de website voor het hele menu! Hier vind jij ook een impresse van de sfeer die daar hangt en een routebeschrijving.