Doe mij maar muurstickers!

Pas geleden heb ik mijn huis weer even goed opgeknapt! Ik heb veel leuke dingen voor in de woonkamer gekocht maar ook muurstickers voor op mijn slaapkamer. Ik vond mijn slaapkamer namelijk erg saai en ik vond dat hier verandering in moest komen! Ik wist eerst niet zo goed wat maar na goed op het internet gezocht te hebben leek een mooie muursticker mij wel wat. Ik had dit namelijk al een keer bij een goede vriendin van mij gezien en dit leek mij wel wat. Ze vertelde me dat je op de website van WindowDeco je eigen sticker kan ontwerpen en dit leek mij ook wel leuk. Op het internet las ik erg veel positieve verhalen over deze website en daardoor wist ik zeker dat ik hier moest zijn.

Maar wat wilde ik nou eigenlijk?

Dat ik dit product wilde kopen wist ik zeker, ik wist alleen nog niet goed hoe de sticker eruit moest komen te zien. Na goed nagedacht te hebben leek het mij wel leuk om er een te ontwerpen waar in ik helemaal weg kon dromen. Uiteindelijk heb ik voor een mooie zee gekozen waarin ik heerlijk weg kan dromen. Ik heb het inmiddels al besteld en ik kan niet wachten tot dat het op mijn muur geplakt is.  Ben jij geïnspireerd geraakt door mijn verhaal? Kijk dan snel op de website voor de mooiste muurstickers!