Durea sandaal gekocht voor de zomer

Durea sandaal

Durea sandaalNu het mooie weer eraan zit te komen, heb ik er toch maar voor gekozen om weer een Durea sandaal aan te schaffen. Deze had ik vorig jaar ook, maar deze ben ik toen helaas kwijt geraakt. Eigenlijk heb ik tot op de dag van vandaag geen idee hoe ik dat ooit voor elkaar heb gekregen, maar toch is het mij gelukt. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, maar wel mijn eigen schuld. Gelukkig is de prijs heel erg schappelijk en kon ik het missen om deze opnieuw te kopen. de vorige keer had ik deze ook via Van Bommel gekocht en dat heb ik nu weer gedaan. Ik heb met hen namelijk ongelofelijk goede ervaringen.

Voor het hele gezin

Deze keer had ik mijn Durea sandalen weer net zo snel in huis. Ook de pasvorm was weer ongelofelijk goed en ik heb niet eens last gehad van blaren. Verder vond ik het ongelofelijk fijn dat ik niet lang hoefde te wachten, want ik ben best wel ongeduldig aangelegd. Voor mijn vriend ga ik hier binnenkort ook een keer iets aanschaffen. Mocht jij benieuwd zijn naar het gehele assortiment, dan moet jij echt eens een kijkje nemen om te zien of er ook iets voor jou bij zit!