Een geboortekaartje laten maken

Wat is dat toch als vrouwen bevallen van een kindje dat ze gelijk het internet opduiken om te gaan zoeken naar een bedrijf. Niet zozeer een bedrijf, een bedrijf waar je een geboortekaartje laten maken kan. 

color-stamps-1024x356-300x104

In het begin snapte ik dit absoluut niet, tot het punt is gekomen dat ikzelf bevallen ben van een dochter. Dit was dan ook een geschenk uit de hemel waar ik onwijs trost mee ben. Iets wat je dan maar al te graag aan de wereld wilt laten zien door middel van een geboortekaartje. Nu dat ook wij druk aan het zoeken waren geweest naar een geboortekaartje hoopte ik het snel te vinden. Dit leidde ons dan ook naar de website van Drukkerij de Lange. Hier is het mogelijk om de mooiste geboortekaartje te laten maken!

Samen met mijn man hebben we er dan ook voor gekozen om onze dochter goed en wel op de foto te zetten zodat we dit kunnen laten drukken op het kaartje. Uiteindelijk hebben wij een prachtige geboortekaartje gevonden die wij maar al te graag aan onze vrienden en familie willen laten zien.