Een goede begrafenisondernemer nabij Soest

begrafenisondernemer Soest

Niemand wil hier eigenlijk mee te maken hebben, maar soms ontkom je hier niet aan, een begrafenisondernemer nabij Soest. Mijn oma was al een lange tijd ziek en dat wij eerdaags afscheid van haren moeten nemen was duidelijk. Zo vaak mogelijk ben ik nog naar haar toe gegaan. Ze was aardig aanspreekbaar en dit waren van die mooie momenten om nog bij haar te kunnen zijn. 

Vanmorgen vroeg ging de telefoon en meteen had ik al in de gaten dat dit foute boel was. Inderdaad het was mijn moeder en verteld mij dat oma die morgen niet meer wakker was geworden.  begrafenisondernemer Soest

Het regelen van de uitvaart

Omdat mijn moeder met andere zaken bezig was, ben ik de uitvaart van oma gaan regelen. Hiervoor had ik naar de begrafenisondernemer nabij Soest gebeld. Een vriendelijke medewerkster nam de telefoon op en niet veel later kwam er al iemand bij mijn moeder thuis. Samen hebben wij de wensen besproken en is de uitvaart geregeld. Precies zoals oma dit ooit aan mij had verteld hoe deze eruit moest komen te zien. 

Meijerink Uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat wij op een bijzondere manier van oma afscheid hebben mogen nemen. Zij hebben ons heel veel werk uit handen genomen en alles tot in de puntjes geregeld.