Een telefoonhoesjes maken doe jij online

telefoonhoesjes maken

Telefoonhoesjes maken leek mij heel erg leuk om te doen en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een website waar dat kon. Al snel kwam ik terecht op de site van het bedrijf Hoezzi. Op die site vond jij echt elk mogelijk model van een mobiel, dus iedereen kan daar iets laten ontwerpen. Omdat ik van mijn ouders een nieuw mobiel heb gekregen voor mijn verjaardag, heb ik ook een nieuwe cover nodig. Daarom besloot ik om eens een gokje te wagen en een ontwerp te maken. Het leek mij wel heel erg leuk om een van mijn tekeningen erop te laten zetten. Samen met mijn vader scande ik een van mijn creaties in. Naast een voor mijzelf, wilde ik ook een cover voor een vriendin van mij bestellen.

telefoonhoesjes maken

Een eigen ontwerp

De telefoonhoesjes maken was nog leuker dan ik had verwacht. Voor een vriendin die bijna jarig is heb ik er een besteld met een foto van haar dochtertje erop. Op mijn eigen cover plaatste ik mijn eigen getekende afbeelding. Op de afbeelding was een vrouw te zien met fel groen haar. Zij had een apart gewaad aan met een opvallende stippen print. Op haar hoofd droeg zij een grote hoed waaraan een doek ging. Zelf was ik erg trots op deze tekening en daarom heb ik deze uitgekozen. Een paar dagen later lag er een pakketje bij mij op de deur. Daarin zaten twee goed verpakte covers in die er prachtig uitzagen en de kwaliteit leek ook goed.

telefoonhoesjes maken