Gezellig met de kinderen op de fiets

Dolly Bakfiets

Een fietstocht met het gezin, de kinderen zijn te groot voor een zitje en eigenlijk te klein om zelfstandig te kunnen fietsen. Met een Dolly Bakfiets ben je direct van dit probleem af, de kinderen kunnen zitten in de dubbelwandige kunststof bak tijdens de tocht. De bakfiets is erg wendbaar, licht om mee te fietsen in het stadsverkeer. Maar ook op wegen in de natuur kun je er goed mee overweg, de fiets is geschikt voor zowel in de stad als het platteland. 

Dubbelwandige kunststof bak

Dolly Bakfiets

Een Dolly Bakfiets bestaat niet alleen uit fijne rijeigenschappen, de onderdelen zijn van zeer hoge kwaliteit en ontwikkeld in Nederland. De bak is gemaakt van dubbelwandig kunststof, kinderen zitten er veilig in door de brede randen en afgeronde hoeken. Ook de fiets is gemaakt om comfortabel te fietsen, je zou niet zeggen dat je te maken hebt met een bakfiets. Soepel en snel leg je afstanden af, ook de kleinere weggetjes met veel bochten neem je eenvoudig.

Dolly Bakfiets

Accessoires voor de bakfiets

Nederland is Nederland niet als er geen bui regen valt, maar dit hoeft geen belemmering te zijn om bijvoorbeeld de kinderen naar school te brengen op de Dolly Bakfiets. In het assortiment van de bakfiets zijn ook nuttige accessoires te vinden, zoals een plastic overkapping zodat de kinderen lekker droog zitten tijdens de regen. Maar ook een extra bankje voor de kinderen of een maxi cosi houder voor de kleinste kinderen om veilig te vervoeren. Plaats je de fiets altijd buiten dan is er ook een bescherming verkrijgbaar zodat de bak niet vol water loopt tijdens een regenbui.