Gezellige groepscamping

Bij boerderijcamping de Gijzel is het erg gezellig er hangt daar een leuke sfeer. Ik zal het u echt aanraden om daar even langs te gaan als u bijvoorbeeld een last minute planning hebt gemaakt voor de grote vakantie en anders voor de herfst, kerstvakantie. Deze groepscamping is ook geschikt voor een familie-uitje of een vriendenuitje. Om vooral een gezellige groepscamping van te maken. Deze groepscamping heeft ook nog een adembenemende plekken zoals zandvlaktes of stuifzand en mooie plekken om rustig door het natuurlijk te fietsen waar je bijvoorbeeld alles bos of heide ziet. Verder is alles goed geregeld en iedereen is erg sociaal je wordt heel goed geholpen.

Service

Tijdens je groepscamping is een hoog service vereist. Als je vragen hebt of iets niet werkt in je camping heb je een service telefoon in je camping en kan je met 1 druk op de knop gelijk contact opnemen met een van de medewerkers en die komen dan direct om je te helpen en of je vraag te beantwoorden.

Een geweldige camping.

Boerderijcamping de Gijzel is een geweldige plek voor groepscamping. Ik zal het u zeker aanraden om daar langs te gaan en een gezellige camping van te maken. U kunt ook zonder afspraak langsgaan en dan per direct verblijven dat is totaal geen probleem. Dat overkwam mij namelijk vorige week. Mijn kinderen wouden zich verblijven bij de Efteling maar het was al vol dus ik reed even snel langs deze camping en ze boden mij per direct een camping aan.