Goede zangles nabij Elst

zangles Elst

Op zoek naar goede zangles nabij Elst, ben ik uitgekomen bij Alfons Verreijt. Deze geeft les volgens de gegeven volgens de VocalFeedback methode. het leuke aan deze methode is dat alles wordt opgenomen in hun eigen studio. Op deze manier kan je thuis nog even terug kijken hoe jouw zangkunsten zijn. Via een usb stick kan jij de hele les thuis nog eens bekijken, ook het commentaar wordt opgenomen en daar kan je mee aan de slag. Voor mij zijn dit hele belangrijke zaken, vooral omdat ik nogal twijfel over mijzelf en daar kan het zingen mij enorm mee helpen. zangles Elst

Een geweldige leraar

Vanaf mijn eerste zangles nabij Elst heb ik een gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Op de één of andere manier lijkt het net of ik mijn angstknopje uit kan zetten. Zodra ik de studio binnen loop valt er een enorme last van mij af en zing ik de sterren van de hemel. Ook thuis voel ik mijzelf het beste wanneer ik lekker kan zingen.

Al een tijdje ben ik nu bezig met de muziekles en ik krijg er steeds meer zin in. Dat straal ik schijnbaar ook uit, want ik krijg steeds meer complimentjes van de leraar.