Groepslessen Eindhoven had een groot effect op mijn gezondheid

Smart Personal training

Groepslessen volgen, dat is mijn sport op dit moment. Ik doe dit nu al ongeveer een jaar en het is mij zo goed bevallen dat ik vorige week mijn contract heb verlengt. Het is me vooral goed bevallen op het gebied van gewichtsverlies. Ik begon namelijk met de groepslessen omdat ik wilde afvallen. Toen ik tot die beslissing kwam, nam ik contact op met groepslessen Eindhoven en heb ik met hun de mogelijkheden besproken. Ik vond de onderhandelingen die ik samen met groepslessen Eindhoven deed erg fijn verlopen.

Smart Personal training

Alleen maar voordelen

Ook vind ik de manier van les geven heel erg fijn. Zo legt de trainer alles helder uit , waardoor je het gelijk snapt. En ook al snap je het niet, dan is dit geen probleem en herhaalt hij de uitleg nog een keer. Wat ook een fijn punt is aan de groepslessen van groepslessen Eindhoven, is dat je het in een groep doet. Zo krijg je gelijk een steuntje in de rug als het even wat minder gaat, iedereen motiveert elkaar namelijk.

Niet van plan om te stoppen met de groepslessen

Smart Personal training

Ik ben erg tevreden over de lessen die ik krijg voorgelegd bij groepslessen Eindhoven. Naast de lessen, krijg ik ook nog iets anders. Namelijk een heel handig voedingsadvies van de coach. Dit heeft mij enorm geholpen met afvallen. Zo viel ik na de eerste maand groepslessen en voedingsadvies al 7 kilo af! Dat gaf me motivatie om door te gaan. En nu ik er al een jaar heb opzitten, ben ik zeker niet van plan om te stoppen met de lessen.