Hier kocht ik mijn mooie 7 s hoesje

7 s hoesje

7 s hoesjeEen iPhone 7 s hoesje is iets wat ik graag cadeau wilde geven aan een goede vriendin van mij. Zelf heb ik ook van dit merk een telefoon en daardoor weet ik hoe breekbaar het scherm is. Laatst heb ik voor het eerst een barst gehad en daar baalde ik enorm van. Ik ben namelijk allereerst naar de winkel gegaan waar ik hem had aangeschaft om te vragen of zij hem konden repareren. Dat bleek heel erg duur te zijn, maar gelukkig heeft uiteindelijk een vriend van mij het goedkoper kunnen doen. Daardoor heb ik veel geld bespaard en dat wilde ik nu graag uitgeven aan wat bescherming voor mijn mobiel. Daarmee wilde ik voorkomen dat het nog eens zou gebeuren, want een beetje zonde was het natuurlijk wel.

Hij is precies goed

7 s hoesje

Uiteindelijk heb ik voor mijn 7s een hoesje gekocht via internet, want daar kwam ik een hele grote webshop tegen. Die had zoveel dat ik kiezen nog best wel moeilijk vond, maar gelukkig is dat uiteindelijk toch gelukt. Ik ben gegaan voor een hele neutrale kleur, namelijk lichtgrijs. Daardoor past het bij al mijn kleding en kan ik hem ook nog eens snel herkennen. De kwaliteit voelt ongelofelijk goed, dus ik verwacht dat deze lang mee zal gaan. Hij past er ook nog eens perfect omheen, dus hij zit erg stevig. Daardoor is de kans dat ik hem laat vallen nog een stukje kleiner geworden. Mocht jij ook op zoek zijn naar zo’n soort product, neem dan zeker eens een kijkje bij dit bedrijf!