Hij moest zijn trekkerrijbewijs halen

code 95

code 95Vandaag een artikel omtrent vervoer. Zo heeft mijn neef sinds vorige maand zijn trekkerrijbewijs gehaald. Voor de mensen die niet weten wat dit precies is, dat is dus een t rijbewijs. Dit kwam doordat hij nu al zo’n drie jaar werkzaam is op een boerderij. Hij woont dan ook in zo’n typisch boerendorp waar iedereen elkaar kent en wel verbonden is met elkaar. Hijzelf werkt daar met erg veel plezier. Omdat hij dus meer verantwoordelijkheid wilde, vroeg hij aan zijn baas of hij meer op de tractor kon werken. Dit vond zijn baas dan ook een goed initiatief en zei dat hij het allemaal zelf mocht regelen.

Zo hoefde hij niet lang te zoeken en dacht direct aan de naam Wesseldijk. Dit kwam omdat hij hier zelf ook zijn a rijbewijs had gehaald. Dat was hem toen er tijd zo goed bevallen dat hij hier ook wilde lessen. Vooral de begeleiding vond hij hier enorm goed. Dat kwam door hem dan ook omdat hij een rij instructeur had die al zo’n dertig jaar in het vak zat en hiermee natuurlijk een enorme ervaring.

wesselwijk

Ook hiervoor waren de kosten erg laag

Voordat mijn neef dus groen licht kreeg om hier zijn trekkerrijbewijs te halen, moest hij wel de offerte laten zijn. Deze prijs was dan ook helemaal niet duur dus hij mocht direct beginnen.

trekkerrijbewijs

Ik kan jullie inmiddels vertellen dat hij zijn t rijbewijs gehaald heeft. Dit met vlag en wimpel, het was volgens hem dan ook een makkie. Maar dat zal wel komen doordat hij er tijdens zijn werk al eens stiekem op gereden heeft.