Hotel Waalwijk

Wilt u een weekendje weg van huis en zoekt u nog een leuk hotel om te overnachten? Dan is Hotel Waalwijk hét hotel wat u zoekt. 
Hotel de Kroon is een prachtig hotel gelegen in de omgeving Waalwijk. Door de velen natuurgebieden en steden in de omgeving is er veel ruimte voor activiteiten. Natuurgebied de Loonse Duinen ligt praktisch om de hoek van Hotel de Kroon. U kunt heerlijke wandelingen en fietstochten maken door dit prachtige stukje natuur. Een uitstapje naar ‘s-Hertogenbosch ook zeker aan te raden. In deze prachtige stad kunt u lekker winkelen en een bezoekje brengen aan de mooie sint-janskathedraal.

Heerlijk weekend in Hotel Waalwijk

Afgelopen weekend heb ik mijn veertigste verjaardag mogen vieren in het mooie Hotel de Kroon. Samen met mijn heb ik een onvergetelijke verjaardag mogen meemaken. Het moment dat we aankwamen bij het hotel gaf al direct een goed gevoel. Het hotel straalde rust uit en tegelijk ook plezier voor de kinderen. Binnen het hotel waren velen leuke activiteiten voor de kinderen. De omgeving van het hotel was ook adembenemend. Met natuurgebied de Loonse duinen om de hoek hebben we mooie wandelingen en fietstochten gemaakt. En natuurlijk de Efteling op loopafstand was perfect. Na een heerlijke en leuke dag Efteling konden we weer helemaal ontspannen in het rustgevende hotel. Ook werden we enorm verwend met een uitgebreid en duurzaam diner.

Ik ben meer dan tevreden over Hotel de Kroon en raadt u dan ook aan om een kijkje te nemen op de website