Kijk eens op: hollandWarmte.nl

hollandwarmte

hollandWarmte.nlVandaag goed nieuws!Ik ga het hebben over Hollandwarmte.nl omdat mijn broer heeft pas geleden namelijk zijn eigen bedrijf opgericht. Hij was hier al lang mee bezig en inmiddels is het dus gelukt! Hij heeft lang moeten zorgen naar het juiste kantoor. Dit moet natuurlijk goed zijn omdat je hier dagelijks bent en er ook klanten naartoe komen. Na een tijdje goed gezocht te hebben vond hij een mooi pand. Dit pand is erg groot maar er moest nog het nodige gebeuren.

hollandHet pand stond namelijk leeg en hij wilde dit zo snel mogelijk regelen. Een van die dingen heb ik voor hem geregeld. Het is natuurlijk erg belangrijk dat je een CV ketel hebt en ik kende nog wel een bedrijf dat top kwaliteit en goede service levert. Ik heb het dan natuurlijk over Hollandwarmte.nl. Ik heb zelf een CV ketel van dit bedrijf en ik heb eigenlijk nooit problemen. En als ik een keer een probleem heb dan zijn ze er meteen voor mij.

Hij is er blij mee!hollandwarmte

Ik vond al snel een goede ketel en deze bestelde ik. Hij staat inmiddels al in het pand en daardoor heeft hij nu verwarming en warm water. Hij is er erg blij mee en dat komt vooral omdat de ketel van top kwaliteit is en dus erg degelijk is. Het pand ziet er nu trouwens super netjes uit en dat heeft hij knap gedaan. Hij heeft namelijk alles binnen een week geregeld en hij kan zich nu opmaken voor een mooie tijd.