Leer eenvoudig in je eigen tempo piano spelen

Studie

Piano leren spelen online voor beginners en gevorderden, droom jij er ook van om je favoriete nummers zelf te spelen? Leer in ongeveer acht weken de basis van piano/keyboard spelen. Vaak werken lessen bij een docent niet, of je hebt te weinig tijd of de lessen zijn op tijden dat het je niet uitkomt. Met online les bepaal je zelf wanneer je een les volgt en wanneer je oefent.

Volg in je eigen snelheid het stappenplan

Deel je eigen tijd in met het stappenplan, spelen op de tijden die jou uitkomen. Voor iedereen geschikt, of je een ervaren speler bent of je hebt nog nooit een toets van een piano aangeraakt. Begin bij onderdeel 1 en volg stap voor stap het programma. Je leert alles wat nodig is om een gevorderde piano speler te worden. Onderdeel 2 zijn bekende hits en nummers, steel de show op een feestje door bekende nummers te spelen.

Leer workshops technieken en stijlen

Piano

Leer technieken en stijlen want dat hoort ook bij piano leren spelen. In het ledensysteem worden er om de week nieuwe lessen en muzieknummers toegevoegd, zo kun je altijd blijven leren en spelen. Heb je een vraag na een video te hebben bekeken dan is het mogelijk deze direct te stellen aan de desbetreffende docent. Hierdoor heb je snel antwoorden op vragen en kun je weer verder oefenen.

Lesmateriaal is professioneel samengesteld

Bij iedere les wordt er lesmateriaal bijgevoegd als PDF bestand. Je kunt eventueel de bestanden uitprinten en er een lesboek van maken. Op deze manier heb je altijd tijdens het piano spelen een boek om in te kijken als je even iets niet weet. In het ledengedeelte is het mogelijk om je eigen liedjes aan te vragen, of als je iets wilt zien kun je dat hier aanvragen.