Mijn borstvergroting bij Kliniek Veldhoven

Kliniek Velthoven

Drie maanden geleden heb ik een borstvergroting ondergaan bij Kliniek Veldhoven. Ik was al sinds jongs af aan best onzeker over mijn kleine cupmaat, maar toen ik ouder werd trok dit weg. Mijn man was erg tevreden met mijn uiterlijk, dus accepteerde ik het ook gewoon. Pas nadat ik twee kinderen had gekregen, kwam de onzekerheid weer terug. Dit kwam vooral omdat ze toen nog iets kleiner werden en ook meer begonnen te hangen. Toen ben ik gaan onderzoeken wat de mogelijkheden waren om het te krijgen zoals ik altijd al had gewild, namelijk gewoon een stuk voller.

De beste kliniekKliniek Velthoven

Na wat research gedaan te hebben, kwam ik uit bij Kliniek Veldhoven. Ik had alleen maar positieve verhalen gelezen en was er dus zeker van dat ik daar aan het goede adres was. Toen ik op gesprek ging, werden al mijn vragen beantwoord. Ook vond ik het fijn dat de arts heel eerlijk was over het volume van mijn toekomstige borsten. Het was duidelijk dat hij sowieso geen dingen ging doen waar ik achteraf spijt van zou kunnen krijgen.

Helemaal happyKliniek Velthoven

De operatie was heftig en ik heb echt een paar weken nog last gehad van zwelling en gevoeligheid. Dit is nu voor het grootste deel wel weggetrokken, alleen moeten de implantaten nog een stuk zakken. Het schijnt dat je pas na een jaar het uiteindelijk resultaat kunt zien, maar ik ben nu al zo immens blij ermee. Ik zou dan ook iedereen aanraden om een kijkje op de website te nemen!