Mijn Vaillant Ecotec CV ketel was kapot

holland_warmte_logoWelkom allemaal, ik ga jullie vandaag iets vertellen over een persoonlijke ervaring. Het heeft natuurlijk, zoals altijd met wonen te maken. Laatst was mijn CV ketel helemaal kapot. Dus bleek achteraf ook niet meer gerepareerd te kunnen worden. Ik kwam dus een keer in het weekend thuis met een vriendin en wou gezellig een kop thee drinken samen met haar. Toen ik de kraan openden kwam er geen warm water uit. Ik liep naar boven en probeerde of er wel warm water uitkwam op de badkamer. Dit was ook niet het geval, dus ik wist dat het te maken had met de CV ketel. Dus ik naar zolder gegaan om te kijken wat er aan de hand was. Ik kreeg mijn ketel niet meer aan de gang. Ik ben gelijk samen met mijn vriendin op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die het kon repareren. Ik was toen al snel uitgekomen bij Holland Warmte. Ik gaf aan de telefoon door dat mijn Vaillant Ecotec ketel kapot was en of zij deze konden maken. Er kwam direct een monteur langs om er naar te kijken. Hij zei direct dat de schade niet meer te repareren viel en dat ik een nieuwe moest kopen. Ik was dan ook benieuwd waarom deze niet meer gemaakt kon worden. De monteur vertelde mij dat de CV ketel geen goed onderhoud had gekregen, daardoor zat alles verstopt. Omdat ik dus wel tevreden was met de oude ketel had ik gelijk een nieuwe besteld.

Werkgebied-met-Hengelo-aangepast

Snelle service en installatie

Doordat de prijzen van Holland Warmte goedkoop waren had ik hier dan direct weer een nieuwe Vaillant Ecotec CV ketel gekocht. De montage was ook snel gedaan en hierdoor was ik niet veel kwijt. Ik raad jullie Holland Warmte dan ook aan omdat het goedkope prijzen heeft en een goede service. Dus ik hoop dat jullie hier in de toekomst iets aan gaan hebben wat betreft de aankoop van een CV ketel.

servicecontract-algemeen