Mooiere contouren dankzij liposuctie

liposuctie

Mijn velliposuctie

Liposuctie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik letterlijk en figuurlijk een stuk beter in mijn vel zit. Figuurlijk omdat ik gewoon een stuk blijer ben met hoe ik eruit zie en letterlijk omdat het nu allemaal een stuk strakker is. Dat laatste beetje vet op mijn buik had ik altijd moeite mee. Zelfs toen ik op mijn dunst was, zat het daar. Niets leek te helpen en ik had de moed om het te verliezen bijna opgegeven, tot ik bij een tv programma zag dat ze het ook konden wegzuigen. Direct ben ik op internet gaan lezen naar reviews van mensen bij verschillende klinieken.

Plannenliposuctie

Er kwam eigenlijk 1 plek uit waar de liposuctie als beste werd beoordeeld en dat was Kliniek Veldhoven. Hier ben ik ook direct op de website gaan lezen, waarna ik het eerste consult heb ingepland. Toen ik er aankwam, werd ik direct hartelijk ontvangen en ik hoefde niet lang te wachten voor het gesprek met de arts begon. Hij stelde mij ook veel vragen over de verwachtingen, wat er ik erg prettig vond. Hierdoor kreeg ik ook extra informatie, waar ik anders nooit op was gekomen om te vragen. Aan het einde vertelde hij wat ik kon verwachten en gaf hij informatie over het inplannen van de operatie. Morgen ga ik bellen om de behandeling in te plannen, waar ik erg naar uitkijk. Ik denk dat het resultaat prachtig gaat zijn, zeker als ik hem mag geloven. Mocht jij nu ook beter in jouw vel willen zitten, kijk dan even op de website!