Naar Suncare in Woerden

Suncare Woerden

Ongeveer één keer per week ben ik te vinden bij de Suncare in Woerden. Heerlijk, even ontspannen na een week hard werken. Vanaf het moment dat ik de salon binnen stap en mij klaar maak om onder zo een zonnebank te gaan liggen, voel ik al een enorme last van mij afvallen. Want soms doet mij dit denken aan een vakantie, waar je lekker in de zon op het strand ligt. Behalve dat ik hierdoor een extra vitamine D boost krijg, krijg ik ook een lekker bruin kleurtje. Natuurlijk heb ik dit langzaam moeten opbouwen, omdat mijn huid er anders rood uit gaat zien. Suncare Woerden

Heerlijk ontspannen

Vandaag ga ik weer een heerlijk uurtje ontspannen bij de Suncare in Woerden. Afgelopen week was erg hectisch op mijn werk en ik snakte er nu naar om even te relaxen. Met een goede muziek op de achtergrond heb ik even lekker kunnen ontspannen. Mijn huid begon lekker te tintelen en ik waande mij weer even aan zee. Omdat ik wel zuinig op mij lichaam ben, smeer ik mij van tevoren altijd in meet een crème die hier ook te koop is. Deze zorgt ervoor dat jouw huid er nog beter en stralender uit gaat zien.