Nieuwe CV ketel kopen voor vaste prijs!

a Beste lezers, zoals jullie weten is dit mijn lifestyle blog waar ik alle ins en outs over mijn leven deel. Vandaag heb ik dan ook weer een onderwerp waar ik een tijdje geleden op gestuit ben namelijk nieuwe CV ketel kopen. Ik zal even in het kort vertellen hoe ik hier op ben gekomen. Het zit namelijk zo ik ben zelf wel redelijk vaak aan het klussen en verbouwen in mijn woning. Ik hou er van lekker bezig te zijn met van alles en nog wat in en rond om het huis. Maar ik heb dus een nieuwe woning gekocht. Hier heb ik alles zelf in staan verbouwen. Van de keuken de badkamer tot aan de tuin en zolder. Dit vond ik altijd heel erg leuk om te doen. Na een tijdje kwam ik echter achter een probleem waar de woning mee kampte.

b

Oude CV ketel systemen.

Ik kwam er al redelijk snel achter dat de CV ketel in dit nieuwe huis al erg veroudert was. Dit is niet fijn als je daar bijvoorbeeld in een koude winter zou achter komen. Ik heb dus moeten overwegen om deze te repareren of om meteen een nieuwe CV ketel te kopen.

Dus toch een nieuwe!

Na lang wikken en wegen eb ik besloten om voor een A merk ketel te gaan. De ketel die ik gekozen heb heet Remeha CV ketel een hoogwaardige ketel die in elk huis past. Het was geen moeilijke keuze aangezien deze vrij hoog aangeschreven stond. Ik ben er tot op de dag van vandaag ook super blij mee!c