Personal training Badhoevedorp

personal training Badhoevedorp

Ben je op zoek naar personal training Badhoevedorp om een ervaren personal trainer te vinden die jou kan begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke doelen? Dan ben je bij Physiq aan het juiste adres. Bij deze sportschool werken zeer ervaren en goed opleiden personal trainers die jou uitermate goed kunnen begeleiden. 

Training aan de hand van bewezen concepten 

Alle trainers van Physiq zijn zo opgeleid dat zij elke sporter van elk niveau sterker, fitter en weerbaarder kunnen maken. Er zal altijd worden gestart vanuit de basis om zo de juiste techniek te leren. Wanneer je de techniek onder de knie hebt zal er worden gefocust op jouw persoonlijke doelstellingen. Naast de intensieve trainingen die je zult gaan volgen zal er ook worden gewerkt aan jouw mentale kracht. Tijdens de trainingen zalen werden gewerkt aan de hand van bewezen concepten om zo de manier te vinden die voor jou goed werkt. Jouw persoonlijke doelen bereik je niet alleen met fysieke kracht, maar ook met de juiste mentale kracht. Mentale coaching kan jou namelijk helpen wanneer je vaak stress ervaart, onzeker bent of slecht slaapt. Door de juiste balans zul je weer grip krijgen op je leven. 

personal training Badhoevedorp
Processed with MOLDIV

Een intakegesprek met de personal trainer

Voordat je zult gaan beginnen met sporten zal er eerst een intake gesprek plaatsvinden aan je uitgebreid zult spreken over jouw persoonlijke doelstellingen en voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk erg belangrijk en de personal trainer zal daarom ook een voedingsschema opstellen dat gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt.