Spaarlamp bestel ik bij Lamp Direct

nl_logo

Iedereen heeft wellicht al eens van de spaarlamp gehoord. Zo’n lamp staat voor het besparen van energie. Sinds de jaren 90 is deze lamp populair geworden in Nederland. Uiteindelijk heeft ie dan ook geheel de gloeilamp vervangen. Wist je dat een lamp 5.000 tot 10.000 branduren mee gaat? Ze geven ook nog beduidend meer licht dan een gloeilamp.

Wist je trouwens dat Lamp Direct deze lampen uit voorraad levert? Zo bieden ze niet alleen E14 lampen, maar ook GX53 lampen. Ook bieden ze E27 lampen. Ze bieden zelfs lampen aan met een levensduur van meer dan 10.000 branduren. Zeer indrukwekkend mag dit genoemd worden.

softone_esaver_globe_6y_g93

Een van de online verkopers in lampen, en tevens led lampen, is Lamp Direct en biedt een groot asortiment aan in dit soort lampen. Zo ook deze hier getoonde lampen die verkrijgbaar zijn op de website van Lamp Direct.
Philips_Tornado_spiral

Led lampen voor een lage prijs

Als je led lampen wilt bestellen kijk je ook naar de prijs van de lampen. Dan valt je op dat ze bij Lamp Direct een laagste prijs garantie bieden. En, bij hun geldt ook dat hoe meer je bestelt hoe minder relatief gezien je hoeft te betalen. Daarnaast bieden ze ook een 24 uurs levering. En, indien je boven een orderwaarde van 100 euro exclusief BTW bij Lamp Direct bestelt, is de levering gratis. Dit verklaart dan ook mede het aantal orders dat nu al boven de 158.000 ligt. Ze danken dan ook al hun klanten voor hun vertrouwen in deze grote aanbieder van LED lampen die Lamp Direct is.