Stop de bloeding training

Stop de bloeding

Op het internet zocht ik naar de zoekterm “stop de bloeding” omdat ik erg benieuwd was hoe dat precies moest. De reden waarom ik dat opzocht was omdat er gister een ongelukje was gebeurt toen ik op stap was met mijn moeder. Wij waren een dagje naar een andere stad gegaan om daar samen te gaan shoppen en wat toeristische dingen te bekijken. Wij hadden het samen echt super leuk gehad die dag. Er was alleen iets gebeurt waar ik nog steeds over na moest denken. Een vrouw voor ons viel van de fiets omdat zij opeens heel hard moest stoppen voor een hond die zomaar overstak. Doordat er iets scherps op de grond lag sneed zij zich open. Al snel was haar mouw helemaal rood gekleurd. Graag had ik haar willen helpen maar ik wist eigenlijk niet hoe ik dat moest doen. Het leek mij verstandig om een training te vinden die mij dat kon leren, zo kan ik in het vervolg wel mensen helpen in nood.

Stop de bloeding

Aan iedereen aan te raden

toen ik de zoekterm “stop de bloeding” invoerde, kwamen er verschillende resultaten naar boven. Al snel kwam ik op een site terecht van een bedrijf die een goede training aanbood. Daar was ik wel geïnteresseerd in dus ik las gauw verder. Er was heel veel informatie op die site te vinden. Er stond bijvoorbeeld op dat ik de wond dicht moest drukken om zo de rode vloeistof te stoppen. Ik kan een veiligheidstraining aan iedereen aanraden.

Stop de bloeding