Vakantiepark wat van alles is voorzien

Wil je er even lekker tussenuit naar een vakantiepark en geen zorgen hebben of er genoeg is te doen voor kinderen en volwassenen? Vakantieparken Limburg zijn er genoeg, maar de Leistert is al vaker gekozen tot het beste vakantiepark in Limburg. Niet alleen de vele faciliteiten en evenementen hebben hiervoor gezorgd, ook de accommodaties die er zijn in veel soorten en maten hebben hiervoor gezorgd. Overnacht in een luxe bungalow of ben je een echte kampeerder die liever op het kampeerveld staat?

Accommodatie mogelijkheden

Vakantieparken Limburg

Wil je een klein beetje luxe kamperen dan zijn er kampeerplaatsen beschikbaar waar je een eigen toilet en douche hebt. Je kampeert wel in je eigen vouwwagen of tent, maar met een beetje luxe. Voel je er meer voor een compleet ingerichte accommodatie te huren ben je bij ons ook aan het goede adres, vakantieparken Limburg heeft namelijk ook safaritenten of knusse cabins waar je in kunt logeren. Wil je echt genieten van een bungalow waar je de ruimte hebt en alle denkbare opties? Kies een bungalow met eigen sauna, bubbelbad en een riante schitterende tuin.

Vakantieparken Limburg

Waar je ook logeert op het vakantiepark, van de faciliteiten en voorzieningen mag iedereen gebruik maken. Het schitterende subtropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en een stroomversnelling die ook voor kinderen geschikt is. Vele activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam. In de overdekte plaza kun je lekker vertoeven wanneer het een dagje regent, weer of geen weer bij de Leistert slaat de verveling nooit toe. In de plaza vind je de bowlingbanen, speeltoestellen, een sportcafé en voor de kinderen een klushuis waar ze zich helemaal uit kunnen leven met knutselen.