Wat moet je aanschaffen als je een baby krijgt?

ecologische luiers

Je hebt aardig wat producten nodig als je een baby krijgt. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op de komst van je kleintje. Om je op weg te helpen als aanstaande ouder hebben we in deze blog een aantal producten op een rijtje gezet die je nodig hebt als je een baby krijgt. Lees gauw verder als je hier benieuwd naar bent.

 Luiers

Een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt voor je baby zijn luiers. Luiers komen in verschillende soorten. Wij raden ecologische luiers aan. Ecologische luiers zijn niet alleen beter voor het milieu, de stof waarvan deze luiers zijn gemaakt zijn ook beter voor de billetjes van je kleintje. Ecologische luiers komen in verschillende soorten.

ecologische luiers

 Baby kleertjes

Daarnaast heb je kleertjes nodig voor je baby’tje. De eerste maanden kan je je baby vooral rompertjes aantrekken. Rompertjes zijn in de zomer voldoende voor je baby om te dragen en in de winter kan je je baby rompertjes aantrekken als onderkleding. Naast rompertjes heb je dus ook andere baby kleding nodig, zoals broekjes, shirtjes en schoentjes. De kans is groot dat je van je kraamvisite ook leuke baby kleertjes zal krijgen. Je kan ook altijd even om je heen vragen aan vrienden met wat oudere kinderen of zij nog baby kleding over hebben.

 Een wieg

Baby’s slapen veel. Jouw aanstaande baby heeft daarom een fijne slaapplek nodig. In de eerste zes maanden slapen baby’s in een wieg. Het is de bedoeling dat je kleintje zich in de wieg veilig en geborgen voelt. In het wiegje heeft je baby een fijn matrasje nodig. Zorg ook dat je een babyfoon naast het bedje hebt staan. Zo kan je het gelijk horen als je baby je nodig heeft.

 Een box

Om je baby voorzichtig te laten spelen heb je voor je kleintje een fijne box nodig. Zorg dat de box super veilig is en is voorzien van een zachte onderlaag. Je kan de box ook vullen met zachte knuffel vriendjes. Koop een box die met je kindje mee kan groeien.