Wat zijn goede mediums en paragnosten?

Wanneer je contact zoekt met het onverklaarbare en het bovennatuurlijke is het fijn om te weten wat goede mediums en paragnosten zijn. Allereerst is het handig om te weten wat het verschil is tussen een medium en een paragnost.

sabine-grootjesVerschil paragnost medium

Een paragnost is iemand die gebruik maakt van paranormale gaven die deze persoon vanaf geboorte heeft meegekregen. Je kunt dan denken aan: Helderziend, Helderhorend, Heldervoelend, Helderruikend, en Helderproevend. Je zult ervan versteld staan wat een paragnost allemaal kan. Hoe herken je een goede paragnost? Een goede paragnost heeft weinig informatie van je nodig en zal makkelijk door bijvoorbeeld te pendelen of kaarten te leggen jou de gewilde informatie geven. Wel moet je onthouden dat een paragnost geen contact kan leggen met overleden dierbaren. Een Medium bezit deze gaven echter wel. Dit is dan ook meteen het meest belangrijke verschil tussen deze twee.

Een medium heeft de gave om contact te leggen met gene zijde en kan je informatie geven over overleden dierbaren. Deze is dan ook zuiver en specifiek waardoor u weet dat er een echt contact ontstaat. Mediumchat is een platform waar je veel mediums en paragnosten kunt vinden. Het is een team met zuivere mediums die voor je klaar zijn om vragen te beantwoorden en om advies te geven.