Wie heeft ervaring met Snackmobiel.nl?

snackmobiel.nl

Enkele weken geleden zag ik Snackmobiel.nl voorbij komen en sindsdien is het eigenlijk niet meer uit mijn hoofd gegaan! Het is een erg leuk concept dat dure en ingewikkelde catering vervangt voor iets laagdrempeligs en betaalbaars. Lekker samen patat eten, misschien een verse lekkernij uit de frituur erbij of een koud drankje. Gewoon, onder het genot van jouw eigen vrienden, op jouw eigen locatie, tijdens jouw eigen feest. Hoe heerlijk is dat? Zonder dat jij je zelf uit hoeft te sloven in de keuken bijvoorbeeld. Zelf ben ik echt geen keukenprinses en ik hou er helemaal niet van uren lang achter het fornuis te staan. Een patatje is snel gehaald natuurlijk, maar een cafetaria die naar jou toekomt is natuurlijk helemaal ideaal! Het is eigenlijk een soort attractie tijdens het feest. Of het nu gaat om een jubileum, personeelsfeest of kinderfeestje. Het kan gewoon allemaal.

 

snackmobiel.nl

Mijn vraag aan jullie

Natuurlijk schrijf ik niet voor niets over eten. Over een tijdje zal ik ook een feestje gaan organiseren en ik twijfel over het inschakelen van de Snackmobiel.nl. Nou, eigenlijk twijfel ik niet. Ik wil het gewoon! Maar eerst wil ik nog even weten wie van jullie hier al ervaring mee heeft? Weten jullie bijvoorbeeld of zij goed kunnen inschatten hoeveel patat en andere lekkernijen en nodig zijn per persoon of per groep? En is het aanbod aan drankje ook redelijk? Ik hoor graag van jullie ervaringen, zodat ik mijn eigen keuze kan maken. Waarschijnlijk komt deze mooi frietwagen wel in onze tuin te staan en dan laat ik het jullie natuurlijk nog een keer weten hoe dat was!

 

snackmobiel.nl