Wilt u bij een groothandel nagellak bestellen

Wilt u bij een groothandel nagellak bestellen? Dan bent u op de juiste plek bij COMETIZE. Wij produceren en ontwikkelen private label nagellak in Nederland voor ondernemers, groothandels, beautysalons, modemerken en huismerken. COSMETIZE is een toonaangevende groothandel in nagellak van een hoogwaardige kwaliteit. Met staan bekend om onze kennis, betrouwbare producten en innoverende concepten. Hiermee onderscheiden wij ons van de massa.

Duizend verschillende kleuren nagellak

Als ervaren groothandel in nagellak leveren wij nagellak een hoge kwaliteit. Zo is deze longlasting, shockproof en vrij van formaldehyde en DBP. U bent er dus zeker van dat de lak niet snel vervaagt. Als u bij onze groothandel nagellak bestelt, bieden wij u een ruime keuze van meer dan duizend verschillende kleuren nagellak. U vindt dus altijd de juiste kleur. Naast vele kleuren nagellak, kunt u ook nog kiezen uit aanverwante nagelproducten, zoals basecoats, topcoats, nagelriemolie en nagellak remover.

Wilt u bij onze groothandel nagellak bestellen

Wilt u bij onze groothandel nagellak bestellen? In onze standaardflesjes zijn de nagellakken verkrijgbaar vanaf duizend stuks per kleur met een minimaal aantal van drieduizend stuks. COSMETIZE werkt samen met gerenommeerde transportbedrijven die de nagellakken met de juiste zorg bij u leveren.