Aan de slag als administratief medewerker

Administratief medewerker

Omdat ik graag aan de slag wilde gaan als administratief medewerker, heb ik besloten om hierin een opleiding t volgen. Omdat ik al een fulltime baan had in het magazijn, wilde ik mijn opleiding graag kunnen combineren. Daarom ben ik op het internet op zoek gegaan naar de mogelijkheden hierin. Toen ik op de website van Fabiusopleidingen.nl terecht kwam, kon ik direct zien dat dit ook mogelijk is. Hier kun je namelijk een opleiding volgen waarbij je maar één ochtend of avond per week naar de leslocatie hoeft. Dit was voor mij natuurlijk de ideale situatie.

Administratief medewerker

Ik kan niet wachten om aan te starten met mijn vervolgopleiding

De lessen voor administratief medewerker vond ik erg leuk om te volgen. Al snel kreeg ik door dat ik de juiste beslissing had genomen. Dit gaf mij natuurlijk nog meer motivatie en hierdoor pakte ik de stof erg snel op. Omdat ik werkzaam ben bij een groot hoofdkantoor, kreeg ik de mogelijkheid om te solliciteren naar een passende baan die volledig aansluit bij mijn opleiding. Ik kan dus bij dezelfde werkgever blijven en doorgroeien. Wat zo leuk is aan mijn opleiding, is dat ik ook kan blijven doorleren. Dit alles kan ik gewoon naast mijn baan doen. Elke woensdagavond ga ik naar de les en mijn man past op de kinderen. Hierdoor heb ik de rust en de tijd om mij op mijn opleiding te storten. Dankzij het hebben van de juiste kennis kan ik zelfverzekerd gaan solliciteren.

Administratief medewerker