Alles geleerd dankzij deze puppycursus

Heeft u onlangs een hond gekocht? Of wilt u graag een hond kopen? Dan is het erg verstandig om daar ook een puppycursus bij te doen. Zo heeft u de zekerheid dat uw puppy een goede toekomst tegemoet gaat aangezien hij op de juiste manier opgevoed is. Daarnaast kunt u bepaalde gedragsproblemen voorkomen wat op latere leeftijd van de hond voor problemen kan zorgen. Alles geleerd dankzij deze puppycursus!

De Tinki Familie

Tinki is er om jou te helpen. Niet alleen met handige video’s en lesboeken. Je krijgt ook persoonlijk advies van onze experts als je dit nodig hebt. Zodra je start met de online puppycursus word je uitgenodigd in een besloten groep: de Tinki Familie. Wanneer u hierin bent uitgenodigd, krijgt u de mogelijkheid om de specialisten alles te vragen over de opvoeding van uw hond. De honden experts zullen altijd voor u klaar staan en u kunt ze altijd uw vraag voorleggen. Zij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

De inhoud van de puppycursus

Het trainen en opvoeden van jouw puppy wordt met deze puppycursus een plezierige periode met als resultaat een puppy die goed is opgevoed. Om de cursus te krijgen zoals deze nu is, heeft in totaal 2 jaar geduurd en is uiteraard uitvoerig getest. De experts zijn ervan overtuigd dat deze puppycursus elke vraag beantwoord die u heeft in de eerste 180 dagen van het leven van de puppy.

De cursus bestaat uit meer dan 30 uur aan training, met onder andere video’s, boeken, oefeningen en stappenplannen. Dit zal zorgen dat uw puppy een goede opvoeding krijgt. Ook krijgt u antwoord op 275 veelgestelde vragen over het verzorgen en trainen van puppy’s.

De hondenexperts van Tinki vertellen alles wat je moet weten over de opvoeding van een puppy. Dit zal in gang gaan op de allereerste dag dat je puppy bij je thuis is. De experts laten zien hoe je dit het beste aanpakt. De video’s waar u toegang tot heeft, kunt u altijd bekijken, waar dan ook. Ook in de boeken leest u alles over de uitdagingen die een puppy eigenaar heeft in de eerste 180 dagen van het leven van een puppy. In deze boeken wordt uitleg gegeven over hoe u gedrag beloont, en bepaalde dingen afleert en wat uw puppy niet mag eten in verband met de veiligheid.

Waarom kiezen voor 123 Tinki?

Wanneer u kiest voor 123 Tinki, brengt dit vele voordelen met zich mee. Zo heeft u recht op een niet goed geld terug garantie. Krijgt u meer dan 30 uur aan puppy training en 10 verschillende puppy boeken met in totaal 750 pagina’s. Hierin staan ook honderden puppy oefeningen. Daarnaast kunt u de video’s en informatie 24/7 lezen en zien via elk apparaat. Ook krijgt u levenslang toegang tot de Tinki familie. Hierin kunt u vragen stellen en krijgt u snel antwoord van een expert van Tinki. Kies voor 123 Tinki! Zoveel voordelen heeft u bij geen enkele hondenschool! Bekijk nu snel de website en koop de puppycursus.