Vers vlees hond kwaliteit

vers vlees hond

Goed eten is voor de gezondheid van een hond even belangrijk als voor mensen. Geef hem voer van de beste kwaliteit, voer dat aan zijn natuurlijke behoefte voldoet. Uiteraard denk je aan die bak fris water! Die moet voor jouw hond altijd klaar staan en regelmatig ververst worden. Jouw hond zal smullen van vers vlees. Zijn vacht zal glanzen en de ontlasting zal er goed uitzien. Zijn hoop(je) zal ook kleiner zijn dan bij het eten van brokken. 

Animalfoodexpress levert het voer graag bij je thuis, diepgevroren. Ook voor hondensnacks kun je hier terecht. Bekijk het ruime assortiment. En wist je dat je kunt profiteren van voordeelverpakkingen? Altijd vers vlees hond in huis, maak een plekje vrij in de diepvries en profiteer van dit gemak.   

vers vlees hond

Vers vlees hond thuisbezorgd

Geen gedoe en gesjouw met hondenvoer als je ervoor kiest dat Animalfoodexpress bij je aan deur het vers vlees voor de hond bezorgd. Het grootste voordeel is dat je hebt gekozen voor de beste kwaliteit voer voor je hond als je hem voortaan vers vlees te eten geeft. Wat zal hij smullen! Maar er zijn meer voordelen als je kiest voor deze aanbieder: 

  • Jij kiest de dag waarop de bestelling wordt geleverd, voor details raadpleeg je de site. 
  • Het vlees is diepgevroren en kan meteen vers bij je de diepvries in.
  • Producten worden duurzaam verpakt.
  • Deskundig voedingsadvies als je daar behoefte aan hebt.
  • Ruim assortiment, naast dagelijkse voeding ook snacks verkrijgbaar van dezelfde goede kwaliteit.