Badolie van Kneipp cadeau

kneipp-logo

csm_kneipp-mandelblueten-hautzart_baden_34c972585dMijn moeder is binnekort jarig en daarom moest ik op zoek naar een goed cadeau. Eigenlijk weet ik dat mijn moeder niet moeilijk blij te maken is, maar het leek mij wel leuk om haar iets te geven waar ze ook wat aan heeft. Een van de dingen die mijn moeder graag doet is een lang bad nemen na een drukke dag. Ze zegt altijd dat ze dan helemaal tot rust komt en daarvoor gebruikt ze dan ook badolie. Normaal heeft ze een heel arsenaal aan badolie staan, maar laatst zag ik dat ze door de meeste flessen heen was.

Goed idee

Doordat ze bijna door al haar badolie was, kwam ik op het idee om een pakket met badolie’s en andere dingetjes voor in bad cadeau te doen. Gelukkig wist ik wel al dat mijn moeder een hekel heeft aan bepaalde geuren, zoals dennen en dat soort geuren.

csm_kneipp-produktserien_mandelblueten-hautzart_2aecb03fc0Toen ik in de winkel was zag ik zo veel verschillende badoliën dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Mijn oog viel uiteindelijk op badolie van Kneipp. De flessen zagen er mooi uit en aan de beschrijvingen te zien waren de geuren ook heel erg goed. Deze badoliën heb ik uiteindelijk gekocht en samen met allemaal andere leuke dingetjes in een mand gedaan. Op het moment dat ik alles bij elkaar had gedaan en in had gepakt was ik heel erg blij met het eindresultaat. Het pakket zag er geweldig uit en ik wist zeker dat mijn moeder het leuk zou gaan vinden.

Op haar verjaardag heb ik het pakket in de badkamer gezet en ze vond het geweldig!