Breingoed was er voor hem!

Welkom op mijn blog! Voor de mensen die het nog niet weten, ik geef tips op het gebied van lifestyle. Ik denk dat ik al veel mensen heb geholpen met mijn tips. Ik geef ook veel mensen om mij heen handige tips. Zo hielp ik mijn broer laatst ook. Mijn broer heeft al een zoontje, een leuk jochie, maar erg druk. Hij heeft namelijk ADHD en kan zich niet goed concentreren op school. Daarom vertelde ik mijn broer over Breingoed. Dit bedrijf geeft neurofeedback training. Dit zijn trainingen waardoor kinderen hun ADHD beter onder controle krijgen en zich zo beter kunnen concentreren. Mijn neefje is dus erg druk en hier wilde mijn broer wat aan doen. Vooral voor mijn neefje zelf, hij is namelijk erg onrustig en wij hopen dat hij door de trainingen wat meer rust in zijn lijf krijgt. Wij hopen ook dat het dan op school een stuk beter gaat. Hij kan zich namelijk niet goed concentreren.

De hulp met beide handen aangepakt!

Mijn neefje heeft inmiddels al een paar trainingen gehad. Mijn broer is erg enthousiast over Breingoed. Hij vertelde me dat hij nu al merkt dat Breingoed, goed werk verricht. Mijn neefje kan zich al beter concentreren op school en ook thuis is hij al een stuk rustiger, hier zijn wij natuurlijk super blij mee. Ik hoop dat ik jullie een leuke tip gegeven heb en dat ik jullie snel weer op mijn blog zie.