Door coaching muziek voel ik me een stuk beter

Doordat mijn moeder onverwachts overleed, ging ik door een hele moeilijke tijd waardoor ik niet verder kon met mijn leven. Daarom zocht ik naar coaching muziek op het internet en kwam ik uit bij Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’ en dit leek voor mij het beste om te doen. Daarom maakte ik een afspraak met deze onderneemster die mij zou kunnen helpen om de pijn te verzachten en zo weer verder kan met mijn leven. Op de dag van mijn afspraak kreeg ik eerst een intake gesprek om zo te zien welke werkwijze het beste bij mij paste.

Een massage met klankschalen

Na mijn intake gesprek was voor mij een coaching met muziek het beste. Ook kreeg ik een massage met klankschalen om zo beter te kunnen ontspannen. Door deze onderneemster voelde ik mij steeds een beetje beter worden en kon ik beter met mijn verdriet omgaan. Nu ik alles goed heb verwerkt, met hulp van Coachingpraktijk ‘De Klankschaal’, kan ik mij eigen weer goed concentreren op mijn leven. Het gemis blijft natuurlijk maar ik kan er nu mee omgaan. Daarom raad ik ieder ander deze onderneemster aan. Kijk voor meer informatie op de website van dit bedrijf.