Camping in Brabant is een zeer leuke vijf sterren familiecamping

Camping in Brabant

De Camping in Brabant is zo leuk, daar raak je niet over uitgesproken. Hier is zoveel teCamping in Brabant beleven, dat het een straf is om weer naar huis te moeten gaan. Elke keer als wij hierheen gaan, lopen onze kinderen al te juichen. Vorig jaar zijn wij hier op vakantie geweest. Toen hadden wij net een nieuwe tent gekocht en wilden deze eens uit gaan proberen. Op zich was het kamperen ons zeer goed bevallen, maar dat kwam ook door het recreatiepark De Achterste Hoef. Er is hier het hele jaar door zoveel te beleven, daar moet je echt een keer geweest zijn. Een professioneel recreatieteam zorgt voor leuke voorstellingen en ander amusement. Zo worden er diverse theater voorstellingen, lounge & disco avonden (12+) georganiseerd. 

Een bijzonder leuke, vijf sterren Camping in Brabant 

Afgelopen weekend zijn wij weer naar de Camping in Brabant gegaan. Gewoon even er tussen uit gaan. Onze kinderen vonden het wederom geweldig. Deze keer hebben wij onze tent thuis gelaten. Want om voor een weekend zoveel te moeten inpakken ging het iets te ver. Deze keer hadden wij een bungalow gehuurd voor vier personen. Lekker al het gemak van thuis heb je hier dan ook. Niet dat je dat in een eigen tent niet hebt. Want het sanitair op deze camping is verwarmd en zeer netjes. Wat wij ook erg leuk vinden is dat hier huisdieren van harte welkom zijn. Nu hoeft onze Max niet de dagen dat wij op vakantie zijn in een pension. Ook hij mag gewoon mee genieten en dat doet hij hier zeker.

Camping in BrabantWil jij ook even helemaal aan de stress van de elke dag even ontlopen, boek dan een vakantie bij het recreatiepark De Achterste Hoef. Nog nooit heb ik zo ernaar uitgekeken om een weekend weg te gaan als deze keer. Gewoon even heerlijk kunnen ontspannen en genieten va de leuke dingen hier op het park.