Culinair Centrum regelt jouw verjaardag

Culinair Centrum

Culinair Centrum heeft ervoor gezorgd dat mijn moeder een schitterende verjaardag heeft gehad! Voor een paar weken geleden wilde wij onze moeder verrassen voor haar verjaardag. De respectabele leeftijd van 80 heeft zij behaald en dat willen wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Zodoende waren wij opzoek gegaan naar een zaaltje zodat de gehele vrienden en familie uitgenodigd konden worden. Zodoende zijn wij op het internet gaan zoeken en terecht gekomen op de website van Culinair Centrum.

Een feest om nooit meer te vergeten

Culinair Centrum

Aangezien wij het graag eerst met onze eigen ogen wilde zien, hebben wij ervoor gekozen om een afspraak te maken bij dit bedrijf. Bij binnenkomst werden wij hartelijk ontvangen en konden wij de zaal bekijken. Onder het genot van een kop koffie werden onze wensen besproken en kregen wij een goede indicatie met hetgeen wat zij kunnen bieden aan ons. Alles, maar dan ook echt alles werd voor ons uit handen genomen en dat is wel zo prettig. Hierdoor kan echt de gehele familie genieten van de verjaardag van onze moeder.

Het diner was bij Culinair Centrum voortreffelijk

Toen onze moeder aankwam was zij ontzettend verrast dat dit allemaal voor haar geregeld was. De familie feliciteerde moeders en vervolgens kregen wij de taart. Die smaakte onwijs goed waardoor ik niet meer kon wachten tot het diner werd geserveerd. Het buffet was vervolgens gereed en klaar om er vanaf te eten. Bij de eerste hap kreeg ik al meteen de nodige complimenten te horen. Het eten is onwijs goed bereid door Culinair Centrum en hier komen wij zeer zeker nog een keer voor terug.