Een goede escape room in Nijmegen gevonden

Escape-room-Gelderland

Mijn baas vroeg het personeel om op zoek te gaan naar een leuk personeelsuitje. Het leek mij zelf een leuk idee om op het tijerent opzoekt eagan naar escape room Nijmegen om een leuke escape room bij ons in de buurt te vinden. 

Zeer veel escape rooms in Gelderland

Toen ik op het internet op zoek ging naar escape room Nijmegen kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende escape rooms in Gelderland. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Escape Room Gelderland mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en erg informatief. Nadat ik de informatie had gelezen die op de website te vinden is besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews van voorgaande klanten. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik zeer veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal reviews had gelezen besloot ik om mijn baas op te bellen om hem te informeren dat ik een leuk idee had gevonden. 

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte

Een super leuke en intensieve dag 

Mijn baas besloot om zelf een kijkje nemen op de website van Escape Room Gelderland. Mijn baas sprak de website ook gaan waardoor het hem ook een leuk idee leek om samen met het personeel en bezoek aan deze escape room te brengen. We hebben die dag opdrachten in groepjes zo snel mogelijk moeten afronden. Het is een super leuke en aardig intensieve dag geweeest. Daarom raden we Escape room Gelderland aan iedereen aan die opzoek is naar een leuk familie of personeelsuitje.