De beste Amslod elektrische fietsen

Amslod fietsen heeft de beste elektrische fietsen van Nederland. Neem bijvoorbeeld de tlichtgewicht elektrische fiets. Deze is handig in het gebruik en zorgt er ook nog voor dat je sneller van A naar B gaat. Ook waren wij de eerste die een kleurendisplay introduceerde op de elektrische fiets. Hierdoor kun je nog sneller en beter de informatie aflezen. Zo zie je de snelheid die je fiets maar ook de afgelegde afstand zonder met je ogen te knijpen. Dit maakt de motivatie om harder te gaan nog beter. Daarnaast is het mogelijk om een gratis proefrit te maken met verschillende modellen. Het gevoel wat je met een fiets hebt bepaald of deze bij je past of niet. Wij vinden dit dan ook heel belangrijk. Onze medewerkers nemen ruimschoots de tijd om bij jou op locatie de uitleg en feedback te geven. De wens van de klant staat altijd centraal bij ons.

Onze klanten waarderen ons hoog

In de Amslod.nl ervaring kun je lezen dat klanten heel erg tevreden zijn over onze service. Zo krijgen wij vaak complimenten over de tijd die wij nemen voor onze klanten. Maar ook de gratis proefrit met diverse modellen scoort hoog in de reviews. Daarnaast heb je bij ons een unieke garantie. De 2 jaar garantie die je van ons krijgt is bij jou op locatie. Dit zorgt ervoor dat je niet langer meer met de fiets in je hand naar de fietsenmaker hoeft te lopen. Wij vinden alle klanten even belangrijk en hebben daarom ook monteurs door heel het land zitten. Zij repareren het defecte onderdeel of plaatsen er een nieuwe onderdeel voor in de plaats. Dit alles is klaar terwijl jij wacht!

De service van Amslod fietsen

De A van Amslod formule slaat goed aan bij de mensen. Je krijgt bij ons gratis een proefrit op een van Amslod fietsen. Maar ook kun je er meerdere proberen. Wij komen op afspraak bij je langs en nemen de tijd voor je. Zo kan jij de juiste keuze maken. Daarbovenop bieden wij een garantie van 2 jaar aan op locatie. Zo komen wij naar je werk of bij je thuis.

Uit deze modellen kun je kiezen

In de lijst voor amslod fietsen kun je precies zien wat de verschillen zijn tussen de modellen. Zo heb je het voorwiel motor model wat veel gekozen wordt voor de lange afstanden. Dat komt omdat deze alleen een aandrijving aan het voorwiel heeft. De meeste mensen fietsen hier wel 50 kilometer of meer mee zonder op te laden. Je hoort deze fietsen nauwelijks wat ervoor zorgt dat je ook gezellig kunt kletsen. Maar ook kun je in de natuur zo genieten van alle schoonheid en de geluiden die de natuur te bieden heeft. Het middenmotor model wordt vaak gekozen door mensen die behoefte hebben aan een krachtige ondersteuning. Je kan namelijk bergen en heuvels beklimmen zonder dat je hier veel van merkt. Je hoeft dus niet persee harder te trappen om sneller omhoog te komen. De ondersteuning past zich aan jou tempo aan.