De leukste geboortekaartjes voor jongens!

geboortjekaartjes jongens

geboortjekaartjes jongensWelkom allemaal, vandaag ga ik het hebben over geboortekaartjes jongens. Dit doe ik omdat ik pas geleden bij een goede vriendin op bezoek kwam. Mijn goede vriendin had net een zoontje gekregen, en ik kwam op bezoek. Haar kindje was echt prachtig, en het geboortekaartje was super! Dit had ze erg leuk ontworpen, en ik vroeg me af waar ze dit gedaan had. Ze vertelde me dat ze dit pas geleden gedaan had op de website van Kiss geboortekaartjes. Gelukkig heb ik dit goed onthouden want pas geleden kwam ik bij mijn zus op visite en vroeg ze mij of ik een goede site wist voor geboortekaartjes jongens. Mijn zus was namelijk ook in verwachting van een jongetje. Ze wist niet goed waar ze originele kaartjes kon kopen en daarom vertelde ik haar waar ze dit kon doen. Toen we eenmaal op de website keken kwamen we al snel het juiste kaartje tegen, deze heeft ze dan ook meteen besteld.jongens

geboortekaartjesErg leuke kaartjes!

Inmiddels heeft ze e kaartjes al binnen, en daar is ze erg blij mee. De kaartjes zien er in het echt nog beter uit dan op de website. Ze heeft ze inmiddels al opgestuurd, en we wachten nu op reacties van vrienden en familie. Ik weet in ieder geval wel waar ik mijn kaartjes bestel als ik een kind krijg.