Doneren aan het goede doel

Doneren aan het goede doel kan op heel veel manieren, ook manieren waarop je het misschien niet had verwacht. Bijvoorbeeld, verkoop of doneer je ongewenste oude spullen, cadeaus en geschenken. Die oude feetje pyjama geel die je nooit meer draagt bijvoorbeeld. Hippemensjes kindermerkkleding zoals dat dirkje newborn set. Als je ongewenste cadeaus ontvangt, waarom zou je dan niet wat tijd besteden aan het verkopen ervan op marktplaats, en de opbrengst doneren aan een goed doel naar keuze. Betrek je kinderen erbij door met hen te praten over het belang van geven, en straks willen zij ook hun oude babykleding merken doorgeven. Misschien willen ze ook ongewenst speelgoed geven aan goede doelen. Verder kan je ze leren om te glimlachen naar iemand op straat, deuren open te houden voor mensen of een ziek familielid te bezoeken. Dit is nog steeds liefdadigheid omdat het iemands hart verwarmt. Help een vreemde en maak hun dag goed

Vrijwilligersweg

Je kan ook beginnen met het geven van de spullen van je kinderen. Doneer oude dekens, handschoenen, jassen etc. Denk aan degenen die dakloos zijn of in een andere moeilijke situatie. Probeer een goed doel voor daklozen bij u in de buurt. Als je een centra hebt gevonden kan je ook meer doen, doe vrijwilligerswerk in een gaarkeuken of een opvang voor daklozen. Goede doelen stellen vrijwilligers zeer op prijs en er zijn waarschijnlijk organisaties in je gemeenschap die een extra paar helpende handen kunnen gebruiken. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en vaardigheden te ontwikkelen die op het werk of op de universiteit kunnen worden gebruikt. Wat je ook kan doen is regelmatig bloed doneren, of zelfs eenmalig, is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat u iets teruggeeft aan degenen die het harder nodig hebben. 

Actie organiseren

Deel je goede daden op Twitter en Facebook en inspireer anderen. Schreeuw luid op sociale media. Deel een van de Facebook-posts om aandacht te vragen voor een goed doel dat je nauw aan het hart ligt. Het is een gratis en gemakkelijke manier om op elk moment van het jaar een goed doel te steunen. Je kan dit ook doen door veel mensen in je omgeving te vertellen over verschillende goede doelen en acties.   Moedig uw werkgever aan om een ​​liefdadigheids- partnerschap te ontwikkelen voor het nieuwe jaar. Dat houdt in dat je werkgever helpt met doneren aan een goed doel, dit kan op veel verschillende manieren.  Als je werkgever nog niet samenwerkt met een liefdadigheidsinstelling, praat dan met een van je HR-collega’s over betrokkenheid. Als je toch op werk bezig bent, organiseer een donatie Secret Santa of sinterklaas evenement. In plaats van je jaarlijkse Secret Santa-cadeau in een winkel in de winkelstraat te kopen, stem je ermee in om je geschenken in een liefdadigheidswinkel te kopen. Een liefdadigheid winkel zijn winkels die hun winsten doneren aan het goede doel. Zo zullen je favoriete doelen profiteren en je ontvangt een ongewoon en uniek cadeau!