een goede jas

Wanneer jij op zoek bent naar een nieuwe heren jas, dan kun je kiezen uit veel verschillende merken. Een cp company jas heren staat garant voor een goede kwaliteit en heeft een lange levensduur. Het merk is opgericht in Italie in het jaar 1971 door de Italiaan Massimo Oti. Het merk heette eerst nog Chester Perry. Later heeft het merk besloot in 1978 de merk naam te verkorten naar CP. In 2010 werd het bedrijf verkocht aan Carlo Rivetti en is het bedrijf vernoemd tot Sportswear Company.

De kleding zelf

De kledingstukken van het merk komen voort uit de inspiratie van de werkkleding en die van de militaire uniforms. Zo heeft het merk een cp company jas heren die hierom bekend staat. Dit is namelijk de Milie Miglia jacket die ook wel de goggle jacket wordt genoemd. Deze jas is een softshell jas waarin twee verschillende brillenglaasjes zijn verwerkt, vandaar ook de naam goggle jacket. De reden waarom deze jas was ontworpen heeft te maken met de rally in Italie. Het doel was namelijk om een jas te maken die voor coureurs zo praktisch als mogelijk was. Normaal gesproken zouden de coureurs de bril met een bandje om hun hoofd bevestigen, wat vaak niet stevig was. Hierdoor kwam het idee om deze googles te verwerken in de jas zelf.

Een goede cp company jas heren

Wanneer je een kledingstuk van cp company zult passen of aanschaffen zal je al snel opvallen dat alle jassen erg comfortabel zitten. Dit vind het merk erg belangrijk. Zo hebben veel jassen ook mouwen die war ruimer zitten. Verder biedt de jas een perfecte weerstand in elke zitpositie. Het merk heeft veel jassen gemaakt voor het hele jaar door. Zo kun je kiezen voor een mooie winter of zomer jas, maar ook een mooie tussenjas behoort uiteraard tot de mogelijkheden van het merk. Wanneer je een echte klassieker van dit merk wilt aanschaffen, dan is de google jacket een goede keus.