Een museum bezoeken? Dan moet u bij Lalique zijn!

Wanneer u op zoek bent naar een leuk dagje uit is museum Lalique een echte aanrader! Hier kunt u namelijk een volledige dag lang rondlopen, uw ogen uitkijken en geen moment van verveling hebben. Dit is een heerlijke manier van ontspannen. Zowel museum liefhebbers als geen liefhebbers hebben gegarandeerd een heerlijk ontspannen dagje bij museum Lalique!

De voordelen van museum Lalique :

  • Museum Lalique is een museum geïnspireerd op de kunstwerken van René Lalique, dit was een kunstenaar in juwelen en glaskunst die leefde van 1860 tot en met 1945. Hij werd ook wel de Da Vinci onder de juwelen genoemd, hij ging erg gedetailleerd te werk. Dit alles is te bezichtigen bij museum Lalique.
  • Het museum is voorzien van een groot aantal touchscreen beeldschermen die ervoor zorgen dat u erg ver kan inzoomen op het kunstwerk. René Lalique ging namelijk altijd erg zorgvuldig en gedetailleerd te werk. Hij werkte ook altijd met een vergrootglas, hierdoor waren de details erg klein en moeilijk te zien.
  • U kunt bij ons genieten van een luxe lunch in de bloementuin, ook kunt u genieten van een heerlijk prosecco arrangement.
  • Wanneer u klaar bent bij museum Lalique kunt u ook nog eens een wandeling maken door de prachtige oude binnenstad van Doesburg.